"TAPAS MED ORIENTALISK TOUCH"

OM OSS

Nu drar Göteborgs Kulturkalas 2014 snart igång och som nytt för i år kommer ni hitta både Restaurang Bazar och Muchacho på plats!

 

För er som inte vart hos oss så har vi det bästa av tre kulturer, Bazar med turkisk / persisk mat och Muchacho med spanska influenser. Sväng förbi oss för att testa vår kulturstarka mat samt gott häng med grym personal och andra härliga människor. Ni hittar oss vid precis i början vid kungsportsplatsen.

Hoppas vi ses!

Onsdag den 9de april har vi en release för vårt nya mousserande vin VOGA och priset för öl, vin och cider (33kr) är självklart detsamma.

 

Vi passar även på att trycka ner priset på ginger Joe denna onsdag för att fira in det fina vädret och vår nya mysiga uteservering

I oktober 2012 öppnade vi upp dörrarna till Muchacho på Vasagatan i centrala Göteborg. I en myslig miljö med spansk prägel kan ni avnjuta tapas med en orientalisk touch. Vi har gett en ”twist” på tapasen genom att krydda till den och få den några nivåer starkare, för att förhöja smaken helt enkelt!

 

Välkommen till en upplevelse för alla dina fem sinnen. Se, känn, smaka, lukta och lyssna för dig själv. En upplevelse du skulle vilja komma tillbaka till.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ser fram emot att träffa dig!

 

 

 

EVENT

 

Är du intresserad av karaoke, tangokväll eller nyårsfirande?

Här på Muchacho händer det ständigt nya och spännande saker. Följ oss på Facebook eller håll utkik här på vår hemsida för att inte missa något!

 

Telefon: 076-044 22 03

Epost: info@muchacho.se

Adress:  Muchacho, Vasagatan 5A, 411 24 Göteborg

GALLERI

Hitta till oss!

Hitta till oss!

Vasagatan 5A, 411 24 Göteborg      tel. 076-044 22 03

tel: 076-044 22 03

Skapad av

SA Brands