"VI TILLGODOSER ERA BEHOV"

CATERING

När du beställer catering från oss på Muchacho får du alltid det lilla extra.

Vare sig ni fira en födelsedag, har ett bröllop, en konferens eller affärslunch så vet ni att Muchacho alltid levererar maten direkt till er! Rejäla portioner med hög kvalité och en fantastisk smakupplevelse.

 

 

 

 

Vi har lång erfarenhet av catering och med vår expertis kan vi hjälpa dig välja det som passar bäst just för er och erat event. Önskar ni anpassa våra rätter för att de skall passa just er går det självklart bra.

Se vårt breda utbud av rätter under vår Meny!

 

Boka catering gör du under fliken till höger!

 

 

REFERENSER

140lunchgäster den 12september 2015

"Tack för din medverkan under gårdagen. Samtliga medlemmar tyckte att lunchen var väldigt bra och allt smakade bra.  Jag är otroligt nöjd med ert arbete även fast jag inte hann komma och äta lunch. Det var lite för mycket att tänka på under dagen för att ha tid att äta. Men tack igen och om vi skulle behöva hjälp med mat så kommer jag garanterat kontakta dig. "

 

- Johan Olsson

 

 

"Maten var mycket bra och vi är så nöjda med ditt engagemang och att du kunde hjälpa oss så snabbt. tack vare din mat så vann vi idag. Tack ännu en gång!"

 

- Ann och Helene, Spårvägen Handboll

 

 

"Ville bara passa på att tacka för i lördags och berätta för dig att maten var väldigt omtyckt. Det var många som kom fram och frågade om maten efteråt, frågade vart restaurangen ligger och sa att de tyckte jätte mycket om maten. Jag hoppas att det blir fler tillfällen när vi kan beställa från er."

 

- Karin Hallmyr Valdez, SKATTEVERKET

 

 

 

"Maten var mkt uppskattad och det både räckte och blev över. ;-) Flera frågade varifrån maten kom och en mejlade idag och ville ha ert namn. Så förhoppningsvis får ni en del nya kunder. ;-) / Feedback till dig är att det var för mycket sås. Hade nog räckt med enbart små lådor - en av varje sort. Nu blev det tyvärr väldigt mycket över även om det var gott. Likaså hade en brödlåda varit tillräckligt. Alla var mätta, nöjda och glada så bara tre orkade efterrätt. Haha. Då fick jag chansen att bjuda kunder på tiramisu idag. "

 

- Susan

 

 

Jag vill bara tacka för all hjälp vid våra krångliga bokningar och är tacka för en väldigt trevlig kväll hos er. Maten var jättegod och servicen var otrolig. Det kommer nog att bli ett av mina favoritställen. :-)

 

- Susann Petrusson

Hitta till oss!

Vasagatan 5A, 411 24 Göteborg      tel. 076-044 22 03

tel: 076-044 22 03

Skapad av

SA Brands